Ett födelsedagsbarn ………

Våran Berit fyller jämnt och lyckligt ovetande kommer alla barn och personal ut och firar henne då hon börjar sin arbetsdag efter lunch. Berit blev firad med både sång, paket och vackra blommor.

Brittsommardag

En härlig brittsommardag så här i slutet på september. Vi passar på att äta vårt mellanmål utomhus. Det är uppskattat av barnen. Idag är det hembakat bröd. Brödet bakar Ulrika som arbetar i förskolans kök på Gustavslund.
 

Samma dag känns det härligt att leka ute i det soliga vädret

Här presenteras en liten bildkavalkad på några av Maxis härliga barn som leker ute på vår gård.Vilka härliga barn vi har på Maxi.

Föräldrar! Vilka goa, härliga barn ni har och att vi ”Pantertanter” får glädjen att vara med dom när ni arbetar. Barnen är verkligen fulla av glädje och energi. Det ger oss stor arbetsglädje.

Tänk att få känslan av att kunna flyga. Vågliga barn som hoppar från gungan.  Några väljer att hålla sig nere på marken och väljer att bygga med Kaplastavar för att bygga sig en skyskrapa eller inta full koncentration med att sticka. Varför inte bara vara på gott humör under mellanmålet. Här kommer en del av våra eftermiddagar med era barn.


Högt upp i det blå
Kreativa grabbar


Full koncentration

Studiedag på skolan

Full aktivitet på fritids.

Skapande av klippdockor


LegograbbarPyssel