Jullovsöppet på fritids och GOD JUL

Det har väl inte undgått någon på skolan/fritids att vi flyttar till den nya skolan snart. De sista dagarna har vi packat och packat. Barnen har haft fullt upp med att slå in sitt pyssel som de ska ge bort i julklapp.
Hoppas ni inte glömmer att tömma era barns hyllor på kläder och skor. 
Den stora flytten går nu under jullovet och för er som behöver fritids under vecka 1 finns vi i våra "gamla" lokaler tom fredagen den 4 januari. 
Måndagen den 7/1 finns vi i vår nya skola och den startar med en studiedag och skolstart blir tisdagen den 8 januari kl 8,10
Vi på Maxi önskar Er en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
 

Snökul,Tomteverkstad och viktig information

Till allas förtjusning har vintern kommit hit och vem vet hur länge den tänker stanna?
På Maxi har det julpysslats för fullt den sensate tiden och nu veckan innan jullovet började barnen slå in sina julalster till julklappar. Vi kan med all säkerthet säga att den som får ett paket från barnen på maxifritids blir imponerad.
Till det viktiga innan ni får se fotona nedan:
Det är endast en vecka kvar av höstterminen och ett välförtjänt jullov stundar för våra härliga elever. Snart, mycket snart flyttar vi in i vår nya fina skola och vi vill att ni tömmer ert barns plats i hallen på ALLT. Titta även på stövelhyllan. Där finns flera stövlar som verkar sakna ägare. Det som ni inte tagit hem packar vi inte med i flytten utan slängs.SENAST TORSDAGEN DEN 20/12 önskar vi att ni tar hem ert barns kläder/skor. För de barn som kommer under jullovet, ta med det som behövs för dagen. TACK PÅ FÖRHAND
 
 

Nä, se det snöar...

Snön har kommit till oss och som vanligt vet man inte hur länge den stannar. Vi passade på att leka i snön. Härligt.
Det är bra om era barn har extrastrumpor här, för av nån anledning...... blir strumporna blöta trots att barnen har skor på sig. 
Då vi håller på med julpyssel för fullt ställer vi in tisdagaranas utedag för denna terminen. Vi återkommer när vi kör igång med detta igen.
"Pantertanterna"