Studiedag 1/10

Hej alla föräldrar
Måndagen den 1/10 är det studiedag och barnen är lediga från skolan. Fritids har öppet som vanligt.
Vi önskar att ni meddelar om ert barn kommer eller om ert barn är ledigt, senast måndag, då vi ska meddela rätt antal portioner mat till vår matleverantör.
Tack och trevlig helg
"Pantertanterna"

Nagellack och skolbygge!I slutet på vår friskvårdsvecka hade vi lite SPA-inspirerad aktivitet. Barnen som ville fick sina naglar målade i olika färger. Och det va lika populärt hos både pojkarna som hos flickorna.
Vi fick höra att nya skolbyggnaden började komma och igår eftermiddag gick vi dit och tittade. Oj, vad spännannde att se vår nya fina skola komma på plats, vi längtar så mycket att få flytta dit.
 
 

Friskvårdsvecka

Denna veckan är det friskvårdsvecka på Ramlösa friskola. Såklart har vi friskvård även på Maxifritids.Det vi har planerat in denna veckan som extraaktivitet på fritids är att barnen blir erbjudna att få tillverka egna lavendelpåsar, vara delaktiga i Mindfulness och massage.
 
"På väldoft kunde jag kanske bli rik om jag hade en liten Lavendelfabrik, där påsar av blommor stoppades fulla och jag finge hjälp av Inga och Ulla. Sen säljer vi påsar med ljuvliga dofter att lägga i lådor bland linnen och koftor" (Ur Majas alfabetssånger)

 
Mindulness, total avslappning
Några barn valde att fortsätta med annat påbörjat pyssel eller spela spel