Maxis planering

På pelaren vid pingisbordet finns vår grovplanering för hösten på Maxi. Veckoplaneringen och all annan information som rör Maxi hittar du på anslagstavlan bredvid matsalen. Vi har haft en härlig start på terminen med härligt uteväder. I eftermiddags passade vi på att leka Pepparkaksleken med Mini.  

Information från fritids!

 

Välkomna tillbaka till ett nytt härligt läsår på fritids, hoppas att ni alla har haft en skön sommar!

Som vanligt har fritids öppet mellan kl. 6.30–17.30. På Mini finns barnen i f-klass och 1:an och på Maxi håller de äldre barnen till. Mellan kl. 6.30–7.00 serveras det frukost och mellanmål serveras kl. 14.00 för Mini och 14.30 för Maxi. Från kl. 16.30 låses alla ytterdörrar men vid hall 1 finns det en ringklocka uppsatt.

Från och med onsdagen den 21/8 kommer vi att ändra våra rutiner på morgonen. De barnen som har morgonfritids kommer att gå ut på gården tillsammans med personal mellan 7.45–8.10. Så lämning under den tiden kommer att ske på gården. Vill man gå in och hänga sin väska i hallen går det bra och självklart är vi flexibla om regnet skulle vräka ner i mängder, men annars gäller kläder efter väder. När skolklockan ringer in kl. 8.10 går vi in och är laddade för en utvecklande dag i skolbänken!

Telefonnummer:

Mini: 0709-385402          Maxi: 0709-386131

Vi kommer att starta terminen med bl.a. fritidsråd och återkommer med vår höstplanering, håll utkik på bloggen.

Ser fram emot en härlig höst tillsammans,

hälsningar från oss alla på fritids!