Info till dig som har fritidsplats

Hej alla föräldrar!
Ni går kanske i funderartagen att ert barn börjar bli så pass stor att fixa att vara hemma själv och att ni inte behöver fritidsomsorg längre.
Det ni bör tänka på då är att det finns ingen ålder där man automatiskt blir uppsagd av fritids utan det är ni som säger upp platsen. Uppsägningstiden är 1 månad från det Helsingborgs kommun fått in blanketten.
Nedan är länken till blanketten som ni ska använda.
 
Trevlig Valborg!
 
https://eservice.helsingborg.se/Menugroup2.aspx?groupId=36

Bilder från påsklovsveckan på MIni & Maxi!

Under veckan har vi pysslat, spelat multiboll, haft ägg-skattjakt, bakat, lekt både inne som ute och idag avslutade vi med traditionella ägglekar som bl.a. picka ägg och äggrullning. Vilket härligt påsklov vi har haft tillsammans!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GLAD PÅSK!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påsklov på fritids!

Igår hade Mini och Maxi fritidsråd där barnen fick önska aktiviteter under veckan.
 
Redan igår körde vi igång med en pingisturnering. Idag introducerade vi "multiboll", en rolig variant där man spelar mot varandra i olika konstellationer, både basket, fotboll och bandy. Det var mycket uppskattat av alla så det blir säkert multiboll fler gånger! Vi har även påskpysslat en hel del.
 
Under resten av veckan kommer vi att fortsätta pyssla och ha en spännande äggjakt.
På torsdag kommer vi att ha olika ägglekar. De som vill får gärna ha med sig 2 hårdkokta ägg och gärna klä ut sig i påskens tecken!
 
Glad påsk från oss alla på fritids! :)