Friskvårdsvecka.

Denna vecka är det friskvårdsvecka både i skolan och på fritids. Vi rör oss lite extra mycket och i går tisdag hade vi tillsammans med Mini ett Rörispass ute på skolgården. Härligt med alla barn som deltog i detta roliga gympapass i ett efterlängtat soligt väder. Tom deltog några 5:or som precis slutade sin skoldag!


Studiedag.

Idag är skolan stängd då det är studiedag för lärarna. Fritids är öppet som vanligt. Vi hade frivilliga bagare som bakade Solrosbullar som ska avnjutas till mellanmålet. Vi har även spelat rundpingis och sällskapspel. En stunds utelek innan lunch för de som inte bakade. Efter lunch gick alla ut. Det började regna rätt rejält och då kunde vi konstatera att alla elever har inte sina regnkläder på skolan. Vi på fritids har önskemål att alla har regnkläder här så vi kan vara ute oavsett om det regnar eller inte.
Chock och fågelholkar.

Vi har en ny schacklärare som heter Dan och denna vecka lärde han barnen ett nytt sätt att spela schack på. Detta spel heter Chock och man spelar då 4 personer. Lite annorlunda och klurigare.


Veckans pyssel är fågelholkar av mjölkkartong och färgranna mönstrade papper.