Halloween på fritids

 
Vi har firat halloween på fritids med att göra en pumplykta, koka soppa, baka bröd, fångarna på fritids och halloweendisco! Det blev mysiga, roliga och lite läskiga dagar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minifritids världsresa!

På Mini började vi för en tid sedan vår "världsresa". Barnen kom med förslag på länder de vill veta mer om och vi började med Kenya. Vi har tittat på film om hur det är att vara barn i Kenya, sjungit afrikanska sånger och skrivit faktatexter om olika afrikanska djur. Undrar vart vi tar vägen på vår nästa resa??
 
 

Höstlovsdagar på fritids!

Under höstlovet har vi på Mini och Maxi gemensamma aktiviteter, det är kul att göra saker i blandade åldrar och vi skapar nya relationer!
 
Första dagen på lovet hade vi fritidsråd där barnen fick komma med förslag på vad de vill göra under veckan. Här kommer lite bilder från vår "idrottsdag" och våra pysseleftermiddagar. Vi har även tagit med oss matsäck och haft en härlig utedag på Humlegårdens fina lekplats, vilken barnen röstade fram som utflyktsmål. Veckan är inte slut än så det blir fler roliga dagar på fritids!
 
Halloweenpyssel!
 
 
 
 
 
Norsk brännboll!
 
 
 
 
 
 
Trasboll!
 
 
 
 
Fotboll!